Denizli’de meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle, Aydın’ın Karacasu ilçesinde okullar 1 günlüğüne tatil edildi.
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem, Aydın’ı bölgeye en yakın iki ilçesi olan Karacasu ve Buharkent’te de şiddetli hissedildi. Depreme derste yakalanan öğrenciler tahliye edilirken, Acıpayam ile komşu olan Karacasu’da yaşanan panik nedeniyle ilçede okullar1 günlüğüne tatil edildi.
Vali Yavuz Selim Köşger, yaptığı açıklamada; “Acıpayam merkezli 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. O sebeple Karacasu’da biraz daha fazla hissedildi. Öğrenciler sınıflara girmek istemediler o yüzden kaymakamlıkla okulların tatil edilmesi uygun görüldü”dedi.
Karacasu’da okullar tatil edildi
Denizli’de meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle, Aydın’ın Karacasu ilçesinde okullar 1 günlüğüne tatil edildi.

YORUM EKLE
1
Büyükşehir ata tohumlarını Efeler sakinleriyle...
2
Başçayır itfaiye tankerine kavuştu
3
Özlem Çerçioğlu'ndan Köşk Ilıdağ'da...
4
20 kişilik lastik botta 60 kişi
5
Bakan Selçuk ve Hisarcıklıoğlu Nazilli’de açılış...
6
Düzensiz göçmenler Didim’i mesken tuttu
7
Akçaova kapalı düğün salonuna kavuştu
8
İŞKUR Kampüste, ADÜ öğrencileriyle buluştu
9
Romanlara yeni dernek binası
10
Başkan Alıcık; “Gerçek dostlar kromozom saymaz”
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:55

GÜNEŞ
06:22

ÖĞLE
13:13

İKİNDİ
16:55

AKŞAM
19:54

YATSI
21:15
SIRADAKİ HABER