KİTAP KAFE AÇILIYOR

KİTAP KAFE AÇILIYOR

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Kitap Kafe’nin, 20 Ocak Çarşamba günü düzenlenecek törenle vatandaşların hizmetine açılacağını duyurdu.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, seçimden önce söz verdiği tüm projelerini; ‘Marka Kent Efeler’ için hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Atay’ın 2021 yılında vatandaşların hizmetine sunacağı ilk projesi ‘Kitap Kafe’ olacak.

Efeler Belediyesi’nin kentteki kütüphane ihtiyacına alternatif çözüm olacak Kitap Kafe Projesi’nin açılış töreni Adnan Menderes Mahallesi Kızılırmak Caddesi’ndeki (Muğla Bulvarı Migros Yanı) adresinde 20 Ocak Çarşamba günü saat:13.30’da gerçekleşecek.

EFELER’DE İLK

Kitap Kafe’nin son kontrollerini yapan Efeler Belediyesi Etüt ve Proje Müdürü Gamze Kaynar, Kitap Kafe’nin içeriğiyle ilgili bilgiler paylaştı. Efeler halkını daha çok kitapla buluşturmayı öncelik edindiklerini belirten Kaynar, şöyle konuştu:

“Keyifli, konforlu, sıcak bir yaşam alanı oluşturmaya çalıştık. Toplamda 300 metrekare kapalı alana sahip olan Kitap Kafemizin kütüphanesinde; Türk Edebiyatı’ndan Dünya Edebiyatı’na, tarihten sanata, bilimden felsefeye, pek çok alanda eser bulunmakta. Ayrıca Kitap Kafemiz bünyesinde toplamda 36 kişilik bir toplantı ve seminer odası yer almakta. Burayı eğitim, kültür, sanat gibi etkinliklere ev sahipliği yapabilecek şekilde düzenledik. Başkanımız Mehmet Fatih Atay’ın öncülüğünde Efeler’de ilk kez bu konseptte açılacak olan Kitap Kafemize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.”

YORUM EKLE
liste
SIRADAKİ HABER

banner158