DİDİM BELEDİYESİ’NDEN CAN DOSTLARI İÇİN ANLAMLI İŞ BİRLİĞİ

DİDİM BELEDİYESİ’NDEN CAN DOSTLARI İÇİN ANLAMLI İŞ BİRLİĞİ

Didim Belediyesi Mama Fabrikası’nda, sokak hayvanları için mama üretiminde kullanılmak üzere mutfak atıklarını paylaşan işletmelere “Mama Fabrikası İş Birliği Belgesi” takdim edildi.

Yürütülen çalışmalar kapsamında, işletmelerden temin edilen mutfak atıkları mama üretiminde kullanılarak can dostlarımızın beslenmesine katkı sağlanıyor. Bu iş birliğiyle hem dayanışma güçleniyor hem de sokak hayvanlarına yönelik destekler sürdürülebilir hale getiriliyor.

BAŞKAN HATİCE GENÇAY: “DAYANIŞMAYI BÜYÜTMEK İSTİYORUZ”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, projeye katkı sunan işletmelere teşekkür ederek, bu duyarlılığın toplumsal sorumluluk açısından önemli olduğunu ifade etti. Başkan Hatice Gençay, ilçede faaliyet gösteren tüm işletmeleri bu anlamlı iş birliğine katılmaya davet ederek, can dostlarımız için yürütülen bu çalışmalara destek çağrısında bulundu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nejdet yıldırımlar
Nejdet yıldırımlar - 3 gün Önce

Sokak canlarını besleyen gönüllülere bu mamalar dan ücretsiz verilirse memnun oluruz.

Fethiye Ozmen
Fethiye Ozmen - 1 gün Önce

Umarım, değerli Didim İşletmeleri gereklidi desteği saglar, konuya sahip çıkar.

SIRADAKİ HABER

banner158