Aydın’daki gezici kütüphaneden Atilla Koç’un ismi silindi

Aydın’daki gezici kütüphaneden  Atilla Koç’un ismi silindi
banner248

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 2018 yılında Aydın İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğüne teslim edilen Atilla Koç Gezici Kütüphane aracının ismi değiştirildi. Aydın’da gezici kütüphane hizmeti veren otobüsün bundan sonra Atilla Koç ismi silinerek Gezici Kütüphane olarak hizmet vereceği öğrenildi.  

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Aydın’ın kütüphanesi bulunmayan en ücra köşelerinde bile hizmet vermesi amacıyla 2018 yılında 59. Hükümet’in Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yapan TBMM 22. ve 23. Dönem AK Parti Aydın milletvekilli olan Aydınlı Atilla Koç’un ismi gezici kütüphane4den kaldırıldı.

banner249
Aydın’ın son çeyrek asırda çıkardığı tek bakan olan Atilla Koç’un bakanlığını yaptığı kurum adına çalışan gezici kütüphaneden adının çıkarılması şaşkınlıkla karşılandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Aydın İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğüne teslim edilen Atilla Koç Gezici Kütüphane aracı, Ocak 2018’de dönemin Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger tarafından hizmete açılmıştı.

Kaynak: İHA

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 2 yıl Önce

Tümüyle yalan haber. Çamur atalım yani

SIRADAKİ HABER

banner158