AK Parti ile CHP arasında pankart krizi

Aydın'da AK Parti ile CHP arasında pankart krizi yaşanıyor. Pankartın kaldırılıp kaldırılmayacağına ise Seçim Kurulu karar verecek

AK Parti ile CHP arasında pankart krizi

CHP, içinde AK Parti Aydın İl Teşkilatı'nın da faaliyet gösterdiği 5 katlı apartmanın yan cephesine üzerinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun fotoğraflarının yer aldığı bir pankart astı. AK Parti, pankartı vinç yardımı ile indirmek için çalışma başlattı.

Emniyet ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özsoy, pankartın indirilmesi için CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş ile görüştü. Ellerinde bina ile ilgili kira sözleşmesi olduğunu ve ortada hukuksuz bir durumun bulunmadığını belirten Mersin, pankartın durumu ile ilgili kararı verecek olan yetkili kurumun Seçim Kurulu olduğunu ifade etti. Özsoy da seçim kuruluna başvuracak. Kuruldan gelecek karara göre pankart ile ilgili hareket edilecek.

YORUM EKLE
liste
SIRADAKİ HABER

banner158