Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu: Siz başarılı olamazsınız

CHP Efeler İlçe Kongresinde konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Günde 24 saat esasına dayalı çalıştıklarını kaydeden Çerçioğlu, “Bu zamana kadar belediyede bir kere başınızı yere eğdirmedim, bundan sonra da eğdirmeyeceğim. Şerefim üzerine yemin ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu: Siz başarılı olamazsınız

CHP Efeler İlçe Kongresi, Şükran Güngör - Yildiz Kenter Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kongreye, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve parti yönetiminden çok sayıda isim katıldı.

Kongrede önemli açıklamalarda bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kısa bir süre önce yerel seçimler vardı. Yerel seçimlerde CHP Aydın çok başarılı oldu. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyor, minnet duyuyorum. Sizler olmazsanız mümkün değildi. En büyük teşekkür de Aydın halkına. ‘Aslında çalıştık olmadı’ diyor AK Parti. Siz başarılı olamazsınız. Halktan kopuksunuz. Tepeden bakıyorsunuz. Biz her zaman fakir fukaranın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Zengin zaten işini halleder, önemli olan fakirin yanında olabilmek. Öyle yılda 2 veya 3 kere gelerek seçim kazanamazsınız. Bizler halkın içindeyiz. Ama bu başarı bizlere yetmiyor. Önemli olan iktidar olmamız. Önümüzde genel seçim olacak. O süreçte de CHP’nin iktidar olacağına inanıyorum” dedi.

 “ÇERÇİOĞLU KADAR BAŞINIZA TAŞ YAĞSIN”

İktidar milletvekillerini eleştiren Çerçioğlu, “Biz Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak inanın 24 saat çalışıyoruz. Bizim birlik ve beraberliğimizi hiç kimse bozamaz. Bize günde 100-200 kişi müracaat oluyor kömür yok diye. Aydın vekillerinin haberi yok. Aydın’a gelip gidip bakarlar. Bir pazara çıkın bakalım file kaç paraya doluyor? Emeklilerin hali ortada gençler işsiz. Siz bir kere buna bakın. Özlem Çerçioğlu kadar başınıza taş yağsın. Asli görevinizi yapın.” ifedelerini kullandı.

 “İNSAN SAĞLIĞINA ZARARLI DEĞİLSE AÇIKLAYIN”

Kongredeki konuşmasında Jeotermal santralleri ve çevreye verdiği zararlar konusuna da değinen Çerçioğlu şunları söyledi:

“Jeotermalden Aydın’da nefes alınmıyor. Bunlar bilmiyor arada bir gelip gittikleri için. Neymiş zararlı değilmiş. Avrupalı tam teknoloji uyguluyor zararlı değil. Ama burada sen bize gazın içeriğini açıklayamadın. Çok mu zor? Açıklayın. İnsan sağlığına zararlı değilse açıklayın bizde görelim. Aydın tarım memleketi. Bakın incirdeki, zeytindeki rekolte düşüklüğüne. Biz bunları çok iyi biliyoruz. Bu memleket, bu topraklar bizim. O jeotermal sahipleri burada yaşamıyor, bizler burada yaşıyoruz.”

Partilerle birlikte çalışmalarına yorulmadan devam edeceklerini söyleyen Çerçioğlu, “Bu zamana kadar belediyede bir kere başınızı yere eğdirmedim bundan sonra da eğdirmeyeceğim. Şerefim üzerine yemin ediyorum. Hiçbir endişeniz olmasın” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2019, 16:20
YORUM EKLE
liste
SIRADAKİ HABER

banner158