CHP İlçe Başkanı Gürbilek’ten AKP ilçe başkanına çağrı

CHP İlçe Başkanı Gürbilek’ten AKP ilçe başkanına çağrı

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek  sosyal medya hesaplarından AKP İlçe başkanına çağrıda bulundu.  Başkan Gürbilek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AKP’li siyasetçiyi müfteri siyasetinden vazgeçmesi için çağrıda bulundu. 

CHP İlçe Başkanı Gürbilek yaptığı açıklamada , “AKP İlçe Başkanı bir türkü tutturmuş ama solistleri de orkestrası da bozuk nakarat çalıyor. 
Peşinde sürüklendiği kişi bir iftira ve şantaj uzmanıdır. Şahsın sabıka dosyasını incelerse nasıl bir suç makinasının arkasından sürüklendiğini anlayacaktır. 
AKP İlçe Başkanına anlayabileceği en basit şekilde anlatalım. 
İhalelere katılan FİRMALARIN yasaklı olup olmadıkları hakkındaki karar KİK’e ( Kamu İhale Kurumu) aittir. İhaleye katılan firma sahiplerinin terör örgütü ile bağlantısı olup olmadığı hakkında inceleme yapma ve karar verme yetkisi MİT ve EGM aittir. 2018 yılından bugüne ihale alan bir firmanın yasaklı olup olmadığı, terör örgütü destekçisi olup olmaması belediyemizin değil devletin sorumluluğundadır.

Belediye kurumunda ihaleye katılanların PKK’lı olduğunu ve ihale sürecinde yolsuzluk yapıldığı ile ilgili iddialarınız var ise; bunun şikayet merci belediye değildir. Elinizde varsa belge gidip cumhuriyet savcılığına verirsiniz. Dilekçe adresiniz belediye olunca bu açıkça kurumu suçlu gibi gösterip amacınız “ŞANTAJ” dan öteye geçmez.
 
İftira uzmanı Ergün Poyraz’ın “PKK ile ilişkisi net” dediği konuda tek bir belge sunamadı. Şahısların evinde ya da işyerin de bahse konu şikayet dilekçesi çıkmadı. İhaleler ilgili hiçbir dosya kovuşturmaya girmedi.

Sayın Gökçe, Kuşadası’nda sizin hayal bile edemeyeceğiniz hizmetler yapılıyor. Yapılan hizmetler ile ilgili tüm mali kayıtlar devletin en önemli denetim kurumu SAYIŞTAY tarafından inceleniyor. En ufak bir olumsuzluk raporlanmıyor. Bu konumu sizi rahatsız ediyor. 

AKP ilçe başkanı bir kez daha siyasi rant için müfteri siyasetinde sınır tanımayacağını ortaya koymuştur. Önüne hazırlanıp konan metinleri okumadan paylaşarak algı operasyonu peşindedir.

Bir iftiracının sözlerinden medet umarak yaptığınız açıklamayla hiç bir yere varamazsınız. Siyaset arenasında muhatabımızda olamazsınız." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
liste
SIRADAKİ HABER

banner158