banner223
banner222

CHP’li Mersin’den Yavuz'a sert yanıt

CHP’li Mersin’den Yavuz'a sert yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un açıklamalarına yanıt verdi.

Yazılı bir açıklama yapan Başkan Polat Bora Mersin, “AKP’nin “Yavuz” milletvekili, içinde kendi isminin geçtiği bir haber yaptırabilmek adına yine Aydın Büyükşehir Belediyesine ve Başkanı’na yönelik bir takım ifadelerde bulunmuş. E artık anladı “Büyükşehir” demeden, “ Özlem Çerçioğlu” demeden, facebookda bir “gönderi” bile olamıyor. Hepsi bir yana da sayın vekil; Korona çıktı; dünyayı, memleketi kasıp kavuruyor, nerelerdesiniz? Göremiyoruz? Nerelere saklandınız, ya da teknik tabirle izole ettiniz kendinizi? Bakın mazbatasını aldığınız iliniz Aydın’da kepenk indiren esnaf sayısı 50.000’i aşmış. Bu rakam sizin için herhangi bir şey ifade ediyor mu? Sahi siz bugüne kadar kendinizden başka birinin derdiyle dertlendiniz mi hiç? Çıkıp 2 cümle kur, sonra “karabatak” misali kaybol ortadan… Cisminizi zaten gören yok” dedi.

Esnafın zor günler geçirdiğini söyleyen Başkan Mersin, “Çiftçi belki de son 20 yıldır en zor günlerini yaşıyor, şoför esnafı da öyle… Şu insanların sırtındaki mazot ÖTV’si yükünü kaldırmak için herhangi bir şey yapabildiniz mi? 
Dünyada akaryakıt fiyatları neredeyse dibe çakıldı, biz hala ÖTV’si KDV’si derken varımızı yoğumuzu akaryakıta ödüyoruz. Elektrikle doğalgaz depara kalkmış birbiriyle yarışıyor. Geçtim icraatı iki insan içine çıkıp; “evet esnafın, çiftçinin sırtındaki vergi yükü ağır” diyebilecek yürek var mı sizde? 

İnsanların sadece ama sadece kendilerinin, çoluk çocuğunun sağlığını korumayı düşünmeleri gereken bir dönemde bu memleketin güzel insanlarını adeta açlıkla sınıyorsunuz ya; bu vebal de, bu ayıp da sizlere bir ömür yeter. Yıl 2020 olmuş, adeta reçeteyle tane işi 30 kuruşluk maske dağıtacağız diye kıvranıyorsunuz. 

Becerebilseniz buna bile teşekkür edeceğim… Bu arada Metin Yavuz, milletin derdi neymiş demeye sokağa çıkmayışının nedeni maske eksikliği ise, maske kodun telefonuna gelmediyse, ya da kodu gelip de alamayanlar gibi sende 2 maske alamayanlardansan söylemen yeterli... Sen “milletin derdine bakacağım” de yeter ki, ikamet ettiğin Ankara’daki adresini bildir, söz sana 1 aylık maskeni ben kargolayacağım” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
liste
SIRADAKİ HABER

banner158