Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, yaptığı basın açıklaması ile göreve devam etmek istediğini belirterek aday adaylığını duyurdu.
Aydın’da yerel seçimler için süre daralırken siyaset arenası da hareketlenmeye devam ediyor. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerden Cumhuriyet Halk Partisi’nden ( CHP) Germencik Belediye Başkanı olan Fuat Öndeş, yeniden aday adayı olduğunu açıkladı. Germencik CHP İlçe Başkanlığı önünde yaptığı basın açıklamasıyla göreve devam etmek istediğini belirten Başkan Öndeş, halkın teveccühüne güvendiğini dile getirdi.
Öndeş açıklamasında “Ben bu görevde bulunduğum için gurur duyuyorum. 5 yıl boyunca sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. Bizim için büyük bir şans olan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ilçemize kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Pandemide sosyal belediyecilik anlamında çok güzel çalışmalar yaptık. Vatandaşlara sosyal belediyecilik anlayışıyla birçok konuda destek olduk.” sözleriyle görev süresince yapılan çalışmaları aktardı.
Öndeş açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır’ sözünden yola çıkarak tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak hizmet ettik. Bizler bu görevde olduğu sürece bu anlayışla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerin de teveccühü olursa bu ilçeye hak ettiği yere getireceğim.”