Gazetelere ücret ödemedik

Gazetelere ücret ödemedik

Geçtiğimiz gün sokağa çıkma yasağı nedeniyle Efeler Belediyesi’ne ücretsiz teslim edilen gazetelerin dağıtımını yapan ve polis müdahalesiyle karşılaşan Efeler Belediyesi’nden konuyla ilgili açıklama geldi.

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay imzası ile şapılan açıklamada gazetelerin Efeler Belediyesi’ne ücretsiz teslim edildiği vurgulanarak şu ifadeler kullanıldı:

"İç İşleri Bakanlığı’nın almış olduğu karar ile 10.04.2020 tarihinde saat 22:00 civarı sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Efeler halkının ve Sözcü ile Korkusuz gazete sahiplerinin isteği üzerine vatandaşların gazetelere ulaşamamış olması nedeniyle Efeler ilçemizde bulunan dağıtım şirketinin elinde kalan gazeteleri Efelerli vatandaşlarımıza ulaştırmak için “HİÇ BİR ÜCRET ÖDEMEDEN” aldık. Başka bir gazete sahibinin gazetelerini “ÜCRET ÖDEYEREK” dağıtmamızı istemesi talebini kabul etmedik. Bazı yayın organlarında yer alan Sözcü ve Korkusuz gazetelerini satın alarak dağıttığımız iddiaları tamamen asılsızdır. Bir daha sokağa çıkma yasağı olduğu takdirde yerel gazetelerde dahil olmak üzere, gazete sahiplerinin gazeteleri halka ulaştırabilmeleri için Efeler Belediyesi’ne vermeleri halinde her gazeteyi halka ulaştırmayı görev biliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUM EKLE
liste
SIRADAKİ HABER

banner158