Yeni yapılan atamalara göre, Germencik İlçe Başkanlığı Sabahat Baltacı, Karacasu İlçe Başkanlığı Prof. Dr. Ahmet Ali Küpelioğlu ve Kuyucak İlçe Başkanlığına ise Hüseyin Aydoğdu atandı.
İYİ Parti Aydın’da olağan kongre süreci öncesinde bazı ilçe teşkilatlarında görev değişikliğine gidildi. Yapılan değişikliklerle ilgili açıklama yapan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, “Yapılan değişiklik kapsamında, Germencik İlçe Başkanlığımıza mevcut ilçe yönetim kurulu üyemiz Sabahat Baltacı, Karacasu İlçe Başkanlığımıza il yönetim kurulu üyemiz Prof. Dr. Ahmet Ali Küpelioğlu, Kuyucak İlçe Başkanlığımıza ise mevcut ilçe yönetim kurulu üyemiz Hüseyin Aydoğdu seçilmiştir” dedi.
ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Germencik Eski İlçe Başkanı Ahmet Altınel, Karacasu Eski İlçe Başkanı Aydın Güvendi ve Kuyucak Eski İlçe Başkanı Ömer Gürhan Kılınç’a bugüne kadar verdikleri destek ve katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Sarı, “Yeni görev alan ilçe başkanlarımıza ise çalışmalarında başarılar diliyorum. 12 Aralık Perşembe günü saat 13.30’da Germencik İlçe Teşkilatımızda, saat 16.00'da Kuyucak İlçe Teşkilatımızda ve saat 17.30'da Karacasu İlçe Teşkilatımızda görev değişikliği ile ilgili il başkanlığımızca ziyaret yapılacaktır. Ayrıca, aynı gün saat 20.00'de Nazilli İlçe Teşkilatımızda Gençlik Kolları Başkanlığında görev devir teslim töreni de yapılacaktır” dedi.
Kaynak: Hedef
İYİ Parti'de 3 ilçe başkanı değişti
İYİ Parti Aydın’da Germencik, Karacasu ve Kuyucak ilçe başkanları değişti.

YORUM EKLE
1
Söke CHP’de mevcut Başkan Ali Kemal Özcan adaylığını...
2
Baca deliğine sokulan poşet evi yaktı
3
Markette 50 kuruş, hastanede 1.5 Lira
4
Alkollü vaziyette araç kullanırken yakalanan başhekim...
5
Başkan Özcan; “Kanuna uymamak marifet midir?”
6
Kart dolandırıcılığı şebekesinden ele geçirilenler...
7
Kuşadası’nda sağanak yağmur etkili oldu
8
Kuşadası Belediyesi kış sezonu hazırlıkları...
9
Didim’de şiddetli yağışlar etkili oldu
10
AKP Gençlik Kolları İl Başkanı Aykut istifa etti
SIRADAKİ HABER