banner223
banner222

Sezon öncesi keşkek kermesi

TFF Kadınlar 2. Ligdeki Aydın temsilcisi 7 Eylül Gençlik Spor Kulübü, sezon öncesi kulübe katkı sağlamak amacıyla kermes düzenledi.

Sezon öncesi keşkek kermesi

Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden 7 Eylül Gençlik Spor, yeni sezon öncesi kulübe katkı sağlamak amacıyla kermes düzenledi. Birçok kulüpte olduğu gibi 7 Eylül’ünde ekonomik açıdan sıkıntı çektiğini ve bu sebeple yardım organizasyonu düzenlediklerini belirten Başkan Yılmaz, “Karınca kararınca kulübümüze destek olmak amacıyla arkadaşlarla birlikte yardım planladık. Hem kulübümüze maddi katkı hem de Aydınlılara bir ikram da bulunmak istedik. Sadece kadın futbolu olarak düşünülmesin. Biz burada kadınlarımıza da sahip çıkıyoruz. Onun için bu konuda tüm Aydın’ın katkılarını bekliyoruz” dedi.

“Birinci Lig’e çıkacağız”
Yeni sezona Karadeniz’de giriş yapacak olan 7 Eylül Gençlik, Trabzon İdmanocağı ile karşılaşacak.
Trabzon’a galip gelmek için gideceklerinin altını çizen başkan Mustafa Yılmaz, “Bizim tek hedefimiz galibiyet ve 3 puan. İnşallah bu sene hiç puan kaybetmeyerek şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Seneye Aydın’a Beşiktaş, Konak Belediye Ataşehir gibi önemli takımları getireceğiz. Tüm bunları yaparken de Aydın Halkının desteğini bekliyoruz” dedi.
Başarılı bir sezon öncesi geçirdiklerini belirten Başkan Yılmaz, şuan takımın her açıdan iyi olduğunu, sezonun ilk maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getirdi.

YORUM EKLE
liste
SIRADAKİ HABER

banner158