banner223
banner222

Yıldızspor evinde farklı

Yıldızspor evinde farklı

Geçtiğimiz hafta yedi maçlık galibiyet hasretine son veren Aydın Yıldızspor evinde ağırladığı Kemalpaşaspor karşısında 73 dakika 10 kişi oynamasına rağmen zayıf rakibini gol şovu yaptı. Mavi beyazlılar 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek ligin bitimine son iki hafta kala düşme potasından çıktı. 

TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup 16. hafta mücadelesinde düşme potasındaki Aydın Yıldızspor evinde son sıradaki İzmir ekibi Kemalpaşaspor’u ağırladı. Koçarlı Vali Şenol Engin Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Yıldızspor 4-0 gibi farklı bir skorla kazandı.

Yıldızspor’a farklı galibiyeti getiren golleri 25’te Gökhan Çamur, 50’da Murat Şevik, 75’te Uğur Çetinkaya, 90’da Mert kaydetti. 

GALİBİYET SERİSİ 2 MAÇA ÇIKTI
Geçtiğimiz hafta Çine Madranspor’u deplasmanda 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek yedi maçlık galibiyet hasretine son veren Aydın Yıldızspor, Kemalpaşa galibiyeti ile üst üste ikinci galibiyetini aldı. Bu galibiyetle Yıldızspor puanını 17’ye yükselterek düşme potasından çıkarken, haftayı 3-2’lik Efeler 09 Spor FK mağlubiyeti ile kapatan Aydın Büyükşehir Belediyespor 17 puanla düşme potasına girdi. Son sıraya yer alan Kemalpaşaspor ise 11 puanda kaldı. 

Kaynak: Ramazan Aydemir

YORUM EKLE
liste
SIRADAKİ HABER

banner158