Kategoriler

Aydın Paragraf

EFELER’İN EKİPLERİ KAMU KURUMUNUN DÖKTÜĞÜ MOLOZLARI TEMİZLEDİ

Efeler Belediyesi, bir kamu kurumu tarafından dökülen ve çevre kirliliğine neden olan molozları temizledi.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve mesai arkadaşları, çevreye zarar verenleri ve kent estetiğini bozan eylemlere karşı kontrol ve denetimlerini sürdürüyor. 

Konuyla ilgili bilgilendirici haber ve sosyal medya paylaşımları, uyarı tabelaları, denetimler ve güvenlik kameraları gibi etkin önlemlere rağmen duyarsızca çevreyi kirletmeye devam edenlere, Efeler Belediyesi idari yaptırımlar uyguluyor. 

Ata Mahallesi Alabanda Caddesi’ne kamu kurumu tarafından dökülen bir kamyon moloz ise doğaya karşı acımasız davranışların utanç örneği oldu. Efeler Belediyesi yetkilileri, ilgili kuruma 127 bin 911 TL idari para cezası uyguladı.

ALAN TEMİZLENDİ

Konuyla ilgili vakit kaybetmeden harekete geçen Efeler Belediyesi ekipleri, molozları temizledi ve alanı tekrar eski haline kavuşturdu. Yetkililer, kişi ve kurumları bir kez daha çevreye karşı duyarlı olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
MAVİŞEHİR ATATÜRK KÜLTÜR VE YAŞAM ALANI’NDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANMA AŞAMASINA GELDİ
Genel
EFELER’İN SANATÇILARI ÇOCUKLAR İÇİN SAHNEYE ÇIKTI
Genel
KUŞADASI’NDA BAYRAM ÖNCESİ REFÜJLER BAKIMA ALINDI
Genel
EGE’NİN İNCİSİ DİDİM’DE SEZON ÖNCESİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Genel
BAŞKAN VEKİLİ TAHSİN DEMİRTAŞ’TAN KUŞADASI BELEDİYESİ EK HİZMET BİNASINA ZİYARET
Genel
EFELER’DE ANNELER GÜNÜ COŞKUSU ŞENLİKLE TAÇLANIYOR
Genel
DİDİM BELEDİYESİ’NDEN ÇİFTÇİLERE TARIMSAL DESTEK
Genel
BAHARIN MÜJDECİSİ HIDIRELLEZ EFELER’DE COŞKUYLA KUTLANDI
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ KENT LOKANTASI KAPILARINI TÜM VATANDAŞLARA AÇTI
Genel
EFELER’DE PEDALLAR TARİHE VE DOĞAYA DÖNÜYOR: 2. BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR