Kategoriler

Aydın Paragraf

KUŞADASI’NDA BAYRAM ÖNCESİ REFÜJLER BAKIMA ALINDI

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kent genelinde yürüttüğü çevre düzenleme çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Kent estetiğini korumak ve bayram süresince daha düzenli bir görünüm sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren ekipler, ana arterler ve refüjlerde kapsamlı bakım çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında refüjlerde yabani ot temizliği ve çırpma işlemleri yapılırken, kuru peyzaj uygulamalarıyla alanlar daha modern bir görünüme kavuşturuluyor. Ayrıca bitki ve çiçeklerin bulunduğu bölümlerde bakım ve düzenleme çalışmaları da titizlikle devam ediyor.

Yetkililer, bayram boyunca hem Kuşadalıların hem de kenti ziyaret edecek misafirlerin daha temiz, düzenli ve estetik bir ortamda vakit geçirebilmesi için çalışmaların aralıksız süreceğini ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
MAVİŞEHİR ATATÜRK KÜLTÜR VE YAŞAM ALANI’NDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANMA AŞAMASINA GELDİ
Genel
EFELER’İN SANATÇILARI ÇOCUKLAR İÇİN SAHNEYE ÇIKTI
Genel
KUŞADASI’NDA BAYRAM ÖNCESİ REFÜJLER BAKIMA ALINDI
Genel
EGE’NİN İNCİSİ DİDİM’DE SEZON ÖNCESİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Genel
BAŞKAN VEKİLİ TAHSİN DEMİRTAŞ’TAN KUŞADASI BELEDİYESİ EK HİZMET BİNASINA ZİYARET
Genel
EFELER’DE ANNELER GÜNÜ COŞKUSU ŞENLİKLE TAÇLANIYOR
Genel
DİDİM BELEDİYESİ’NDEN ÇİFTÇİLERE TARIMSAL DESTEK
Genel
BAHARIN MÜJDECİSİ HIDIRELLEZ EFELER’DE COŞKUYLA KUTLANDI
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ KENT LOKANTASI KAPILARINI TÜM VATANDAŞLARA AÇTI
Genel
EFELER’DE PEDALLAR TARİHE VE DOĞAYA DÖNÜYOR: 2. BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR