ABGC ile Ottoman Cafe arasında indirim protokolü yapıldı

ABGC ile Ottoman Cafe arasında indirim protokolü yapıldı

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti ve Aydın'da faaliyet gösteren Ottoman Cafe Restoran arasında indirim protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile cemiyet üyesi gazeteciler  yüzde 10 indirim hakkı kazandı.

Aydın’ın Efeler İlçesi'nde faaliyet gösteren Ottoman Cafe Restoran ile Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti arasında indirim protokolü imzalandı. Cemiyet Başkanı Cem Ulucan ve firma sahibi Erhan Uluşık'ın imzaladığı protokol kapsamında cemiyet üyeleri yüzde 10 indirim hakkı elde etti. İmza töreninde konuşan Başkan Cem Ulucan, “Üyelerimizin artan fiyatlardan en az şekilde etkilenmesi arzusundayız. Geçtiğimiz günlerde Özel Ege Liva Hastanesi ve ile yaptığımız protokolde yüzde 15’lik, Aydın İşitme Cihazları Burak Çakır Ortaklığı ile de yüzde 40'lık indirim sağlamıştık. Bugün de Ottoman Nargile Cafe Restoran ile yüzde 10 indirim sağladık. Bu sayede üyelerimizin daha ucuz sosyalleşebilmesi amacındayız” dedi.

Mimar Sinan Mahallesi'nde faaliyet gösteren Ottoman Nargile Kafe Restoran sahibi Erhan Uluşık da, Aydın'da görev yapan gazeteleri önemsediklerini belirterek, "Gazeteci dostlarımız zor şartlar altında çalışıyor. Bizde elimizden geldiğince yardımcı olmak istedik. Genel olarak maliyetler arttığı için en azından bizleri habersiz bırakmamak için gece gündüz çalışan basın emekçilerine küçük de olsa katkı koyduğumuz için mutluyuz" dlye konuştu.

YORUM EKLE
liste
SIRADAKİ HABER

banner158