Efeler Belediyesi alınan meclis kararı sonrasında Aydın’da 59 amatör spor kulübüne ödenecek olan 284 bin liralık nakdi yardımın kalan 142 bin liralık ikinci ödemesini de gerçekleştirdi.
Efeler Belediyesi Meclis Toplantı salonunda amatör spor kulüpleri temsilcileri ve başkanları ile bir araya gelen Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, önümüzdeki seneden itibaren yardımların artarak devam edeceği müjdesini verdi.
Amatör spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntıları bildiğini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Sporun içinden gelen biri olarak yaşadığınız sıkıntıları biliyorum. Efeler’de iki tane suni çim sahada oynuyorsunuz. Belediye olarak Efeler ve Çeştepe’ye dört tane saha yapmak için uğraş veriyoruz. Bu sahaları Efeler’e kazandırmak için çalışıyoruz. Büyük fedekarlıklar içinde uğraş veriyorsunuz. Sizleri alkışlıyorum. Burada genç kızlarımız var. Annesi babası olmayan, sporla uğraşan Avrupa’da şampiyonluklar kazanan sporcularımız var. Bu çocukların sadece bir şansa ihtiyacı var. İnşallah daha iyi olanaklarla, önümüzdeki sene yine Eylül ayında amatör spor kulüplerimize katkı yapacağız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Aydın Amatör Spor Kulüpleri federasyonu Başkanı Hasip Arıkan tarafından, Başkan Atay’a spor kulüplerine yapmış olduğu desteklerden dolayı plaket takdim edildi.

