banner223
banner222

Kaya’ya Başkan Çerçioğlu’ndan destek

Kaya’ya Başkan Çerçioğlu’ndan destek

İncirliova Belediyesi’nin Salı günü yaşadığı haciz şokunun ardından, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bugün İncirliova Belediyesi’ni ziyaret ederek İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya destek verdi.

İncirliova Belediyesi dün yaşadığı haciz olayı gündeme bomba gibi düşmüştü. 2014- 2019 Yılları arasında İncirliova Belediye Başkanlığı yapan Gürşat Kale döneminde işten çıkartılan personelin açtığı davaların bir kısmının sonuçlanmasının ardından, davayı kazanan personellerin alacağına karşılık, İncirliova Belediyesi’ne haciz geldi. Dün yaşanan olayın ardından bugün İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı makamında ziyaret eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Belediyesi’nin ve Başkan Aytekin Kaya’nın yanında olduklarını belirtti.

“MAKAMA DEĞİL, HİZMETE TALİBİZ”
Başkan Kaya’ya sonuna kadar destek olacaklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, makamlara hizmet için geldiklerini belirtti. Başkan Çerçioğlu, “Biz makam mevki için burada değiliz. Aytekin Başkan halkına hizmet için belediyenin önüne iki çadır iki masa atsın, sandalyeleri de İncirliova halkı getirir. Biz Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Aytekin Başkan’ın her zaman yanındayız” dedi.

YORUM EKLE
liste
SIRADAKİ HABER

banner158