Aydın'ın İncirliova ilçesinde, Avrupa Birliği Erasmus+ projeleri kapsamında Finlandiya’ya gidecek olan İncirliova Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, okul müdürü Hamza Ünal Cengiz ve İngilizce Öğretmeni Kadir Kahraman ile birlikte Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı makamında ziyaret etti.
Proje hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Cengiz; "2 Smart 2 Start" isimli projemizde Türkiye'yle birlikte Finlandiya, Romanya, Polonya ve İzlanda olmak üzere beş ülkeden katılımcılar yer alıyor. Projemizin amacı gençlerimizi sosyal ve sportif faaliyetlere yoğunlaştırıp her türlü zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak. Biz iki öğretmen ve altı öğrencimizle 21-28 Şubat tarihleri arasında Finlandiya'nın Pielavesi şehrinde ülkemizi temsil edeceğiz. Ülkemizin, ilimizin, ilçemizin ve okulumuzun tanıtımını yapacağız. Gelenek göreneklerimizi, yerel ve bölgesel oyunlarımızı, hatta Osmanlı'dan kalma Türk zeka oyunu olan mangalıyı, yemeklerimizi kısacası kültürümüzü anlatacağız." diye konuştu.
BAŞARILAR DİLİYORUM
TEŞEKKÜR EDERİZ
Ziyaretin sonunda Başkan Kaya'ya teşekkür eden Okul Müdürü Cengiz, "İncirliova halkının ve sizlerin selamlarını ileteceğiz, hazırladığınız hediyeler için teşekkür ederiz" dedi.
Ziyarette belediye başkan yardımcıları Hülya Erginer, Mehmet Güler ve Ender Yeğen de hazır bulundu.

